AK 'Sloboda' Varazdin logo

Atletski klub "Sloboda" Varaždin

AK 'Sloboda' Varazdin menu

VAŽNA OBAVIJEST – Ekipno PH za kadete

Objavljeno: 20. svibnja 2013

Drag i atletičarke i atletičari

Nakon niza godina AK Sloboda ulazi u finale ekipnog prvenstva Hrvatske za Kadete i kadetkinje. Natjecanje se osdržava u Puli u srijedu 22.5.. Cure su ušle kao 6. A dečki kao 5. Od 8 klubova koji su uzaslužoli finale.. Ovdje možete vidjeti poredak klubova prije finala.

Poredak klubova koji su ušli u finale pogledajte OVDJE

Popis privaljenih pogledajte OVDJE

Pogledajte RASPIS

STARTNA LISTA

U finalu se boduju plasmani. To znači da nema odustajanja. Rezultat nije najvažniji. Trke treba završiti. Ipak rezultati se prate i biti će važni za određivanju članova kadetske  reprezenatcije ove godine.

Na slijedećem linku imate popis prijavljenih. Svi koji su navedeni rezerve dužni su ići na natjecanje. Ako ne nastupe moraju bodriti prijatelje. Svaki izostanak treba se na vrijeme opravdati treneru Pavličeku.

Polazak i povratak

Polazak je sa stadiona u 10 sati, a povratak u 24 sata

Vođa puta je trener Nenad Pavliček a pomoćnik mu je Marija Hižman.

Predstavnik uprave je Amalija Šašek, članica Izvršnog odbora kluba.

Za vrijeme puta i boravka nije predviđeno zadržavanje radi ručka ili večere.

Važno:

Predsjednik kluba je donio slijedeću odluku:

  1. Ako ekipa osvoji jedno od prva 3 mjesta svi članovi te ekipe(i rezerve) biti će oslobođeni članarine ove i slijedeće godine, pod uvjetom da i dalje redovito treniraju i nastupaju a što moraju potvrditi njihovi treneri.
  2. Svaki član ili članica koji osvoje 1.-3. Mjesto u svojoj disciplini, bez obzira na plasman ekipe biti će također oslobođeni članarine

3.   Svaki član ili članica koji postigne osobni rekord a osvoji jedno od prva 3 mjesta u disciplini  može se nadati posebnoj nagradi

 

 

Top