AK 'Sloboda' Varazdin logo

Atletski klub "Sloboda" Varaždin

AK 'Sloboda' Varazdin menu

STADION SLOBODA JE NAŠA ATLETSKA LJEPOTICA

Objavljeno: 7. kolovoza 2019

 Da je sve spremno za uzornu organizaciju Ekipnog prvenstva Europe u atletici potvrdio je i varaždinski gradonačelnik dr. sc. Ivan Čehok.

– Sa zadovoljstvom ističem da smo spremni za ovu veliku atletsku priredbu, koja će biti održana na obnovljenom stadionu Sloboda. To je naša atletska ljepotica, stadion kakvog nema ni jedan drugi grad u našoj zemlji. Ovih smo dana dobili i certifikat Europske atletske federacije, pred završetkom su posljednje pripreme za natjecanje, mislim da imamo puno razloga za ponos. Pozivam Varaždinke i Varaždince, sve poklonike atletike, da ovaj vikenda dođu na Slobodu, da vide kako smo uredili stadion i da podrže naše najbolje atletičare i atletičarke. Siguran sam da će ovo natjecanje biti prava atletska poslastica – rekao je gradonačelnik Ivan Čehok, koji je dodao kako će Ekipno prvenstvo Europe u atletici biti nova prigoda za međunarodnu promociju Varaždina, budući da će u našem gradu u vrijeme održavanja prvenstva boraviti više od 1.200 sportaša, trenera, sudaca i drugih atletskih djelatnika iz cijele Europe.

Varaždinski gradonačelnik je svim sudionicima Ekipnog prvenstva Europe u atletici – 2. Liga, zaželio dobrodošlicu i puno uspjeha na ovom vrhunskom atletskom natjecanju.

Top