AK 'Sloboda' Varazdin logo

Atletski klub "Sloboda" Varaždin

AK 'Sloboda' Varazdin menu

Rezultati pojedinačnog prvenstva HALS-a za mlađe kategorije

Objavljeno: 5. listopada 2013

U subotu 5. listopada u Varaždinu je održano Pojedinačno prvenstvo HALS-a za mlađe kategorije.

Atletičari i atletičarke Slobode osvojili su šest zlatnih medalji, šest srebrnih i šest brončanih.

Limači i limačice

Simona Jambrošić bila je druga u utrci na 600 metara, a Mihaela Habunek osvojila je drugo mjesto u skoku u dalj. Ekipa limačica AK Sloboda u sastavu K. Košćak, E. Čop, M. Labaš i M. Habunek, osvojila je drugo mjesto u štafeti na 4×100.

Ekipa limača, u sastavu L. Kovačićek, M. Job, T. Čop i A. Petrinjak osvojila je također drugo mjesto u štafeti na 4×100 m.

Mlađe kadetkinje i kadeti

Orhidea Leščak osvojila je treće mjesto na 80 m prepone, a Leonarda Bosilj također je bila treća, ali u bacanju vortexa. Ekipa mlađih kadetkinja u sastavu O. Leščak, L. Nakić, A. Mišak i K. Martinez bila je druga u štafeti na 4×100 m.

Jan Ožeg bio je prvi u bacanju kugle, Andreas Jozepović bio je treći na 80 m prepone. 

Starije kadetkinje i kadeti

Franja Želimorski bila je druga u bacanju diska, a Monika Cmrečki bila je treća na 100 m prepone. Ekipa Slobode u sastavu P. Špicar, S. Gradinščak, E. Krebelj i M. Kučina bila je treća u štafeti 100x200x300x400.

Ivan Novko bio je prvi na 60 m, a David Šalamon osvojio je prvo mjesto na 200 m. Vinko Kopjar bio je prvi u čak dvije discipline, u bacanju diska i bacanju kladiva. 

Mario Volarić bio je treći na 1000 . Ekipa starijih kadeta AK Sloboda u sastavu J. Domislović, J. Šlehta, I. Novko i D. Šalamon osvojila je prvo mjesto u štafeti 100x200x300x400.  

Pogledajte REZULTATE

hals pojedinacno1hals pojedinacno2hals pojedinacno3pojedinacno hals4pojedinacno hals5pojedinacno hals6cure sloboda pojedinacno hals

Top