AK 'Sloboda' Varazdin logo

Atletski klub "Sloboda" Varaždin

AK 'Sloboda' Varazdin menu

Kadeti AK Sloboda nastupili na susretu reprezentacija u Budimpešti

Objavljeno: 28. rujna 2013

Kadeti AK Sloboda nastupili su u subotu 28. rujna na petoboju reprezentacija Mađarske, Slovenije, Hrvatske, Češke i Slovačke, a natjecanje se održalo u Budimpešti.

Kadeti hrvatske reprezentacije osvojili su treće mjesto, kadetkinje četvrto, a u ukupnom poretku reprezentacija Hrvatske je treća. Pobjednici u obje konkurencije su mladi atletičari i atletičarke iz Češke.

Od atletičara Slobode Tin Vlahinja osvojio je peto mjesto u skoku u vis s rezultatom 180 cm. On je naime bio favorit s obzirom da je imao najbolji prijavljeni rezultat, odnosno 195. No, nakon drugog skoka dogodila se ozlijeda, te je pobjedu u njegovoj disciplini odnio Slovenac s rezultatom 189.

budimpesta_kadeti

David Šalamon bio je sedmi na 300 m s rezultatom 37,48, što je ujedno bio i njegov osobni rekord. Osobni rekord ostvario je i Jan Ožeg u bacanju kladiva osvojivši peto mjesto s rezultatom 50,74.

Franja Želimorski bila je sedma u bacanju koplja s rezultatom 35,41. Isti plasman imala je i Nina Karan Hrženjak u skoku s motkom s rezultatom 2,82.

Ivan Novko nastupio je u štafeti 4×10, koja je osvojila četvrto mjesto s rezultatom 45,50.

S našim kadetima u Budimpešti je bila trenerica i atletičarka AK Sloboda Marija Hižman.

Ostale rezultate pogledajte OVDJE

budimpesta_kadeti2

 

Top