AK 'Sloboda' Varazdin logo

Atletski klub "Sloboda" Varaždin

AK 'Sloboda' Varazdin menu

Rezultati 4. kola HALS-a

Objavljeno: 19. svibnja 2013

U subotu i nedjelju, 18. i 19. svibnja održano je 4. kolo HALS-a. Natjecanje se održalo u Zagrebu u organizaciji HAAK Mladost i AK Dinamo Zrinjevac.

U subotu su se natjecali atletičari mlađih kategorija, dok su u nedjelju snage odmjerili atletičari stariji kategorija.

Od mlađih kategorija sudjelovalo je 39 atletičara Slobode. Ekipa limačica osvojila je treće mjesto u utrci 4 x 100 m. Od mlađih kadetkinja, Orhidea Leščak osvojila je drugo mjesto u skoku s motkom, a Leonarda Bosilj bila je prva u bacanju vortexa. Ekipa mlađih kadetkinja osvojila je treće mjesto u štafeti na 4 x 100 m. Kod mlađih kadeta Andreas Jozepović bio je treći u skoku u dalje.

Od starijih kadetkinja Martina Kučina bila je treća na 600 metara, a Veronika Kopjar prva u skoku u vis. Nina Karan Hrženjak bila je treća u skoku s motkom.

Kod starijih kadeta, u utrci na 100 m Tin Vlahinja bio je prvi, a Ivan Novko drugi. Dario Fotak bio je prvi na 600 m, a David Šalamon drugi na 1000 metara. Na skoku u dalj Tin Vlahinja bio je drugi, a Jan Šlehta treći. Vinko Kopjar bio je treći u bacanju koplja, a treći u bacanju kugle. Ekipa starijih kadeta bila je druga u štafeti.

U ekipnom poretku limačice su bile treće, limači sedmi, mlađe kadetkinje treće, mlađi kadeti deseti, starije kadetkinje i stariji kadeti bili su drugi u ukupnom poretku

Od starijih kategorija nastupilo je 19 atletičara Slobode.

Kod mlađih juniorki Vlatka Sekirnik bila je prva u utrci 100 m prepone s rezultatom 14,34. Od mlađih juniora Bernard gavez bio je prvi na 600 m s rezultatom 1:24,85.

U utrci žena na 200 nastupila je mlađa juniorka Mateja Jambrović koja je utrku završila četvrta s rezultatom 25,15. U utrci žena na 400 m Marija Hižman bila je prva s rezultatom 56,60, a druga je bila Kristina Dudek s rezultatom 56,95.

Dora Paska bila je treća u utrci žena na 100 m prepone s rezultatom 15,07. Mirko Hižman bio je treći na 200 metara muških s rezultatom 22,31. Viktor Ožeg bio je treći u bacanju kladiva s rezultatom 51,84.

 

 

Rezultate mlađih kategorija pogledajte OVDJE

Rezultate starijih kategorija pogledajte OVDJE

Top