AK 'Sloboda' Varazdin logo

Atletski klub "Sloboda" Varaždin

AK 'Sloboda' Varazdin menu

Promjene u radu atletske škole -Mario Starek novi trener za najmlađe

Objavljeno: 2. studenoga 2015

Varaždin 1.11.2015. Početak priprema za novu atletsku sezoni 2016. obilježen je manjim organizacijskim promjenama u klubu. Tako će jedna od trenerica u atletskoj školi za djecu Marija Hižman u 2016. godini se potpuno se  posvetiti  aktivnom treniranju i pokušati izboriti nastup na Prvenstvu Europe u Amsterdamu slijedećeg ljeta.  Njezinu grupu mališana preuzeti će Mario Starek, nekadašnji atletičar kluba i uskoro profesor kineziologije. Već otprije , kao trener sa osmoškolcima uspješno radi trener Nenad Pavliček koji pored toga još radi sa nekolicinom kvalitetnijih atletičara te vrši dobar dio tajničkih poslova.

IMG_0325            Oavliček

Mario Starek- novi klupski trener                         Nenad Pavliček-trener i tajnik

Mario Starek ima 27 godina,apsolvent je Kineziološkog fakulteta u Zagrebu,smjer fitnes. Dugi niz godina natjecao se u atletici za Atletski klub Sloboda i osvojio značajne rezultate.  U 2008. na pojedinačnom prvenstvu  RH u dvorani(Beč) osvojio je 2.mjesto (seniori), zatim 2009. na prvenstvu republike Hrvatske ostvario je 3.mjesto na 100m, 2.mjesto na 200m, zatim 3. mjesto u štafeti 4x400m. 2009/10. upisuje Kineziološki fakultet u Zagrebu i nastavlja sa atletskom karijerom u klubu Mladost. Tamo je 2011. sudjelovao u štafeti 4x100m osvojivši 3.mjesto. Danas je još aktivan sportaš, redovito trenira, te namjerava uz trenerski posao i aktivno nastupati za AK Slobodai   i djeci omogućiti djeci pravilan morfološki i psihološki razvoj.

Mario Starek je već započeo sa probnim radom koji će trajati 12 mjeseci. Točan raspored treninga niti će objavljen na web stranicama kluba ili na oglasnoj ploči na ulazu u stadion. Mario Starek će vam se javiti na telefon 098 9939 741 ili na e mail: mariostarek@ak-sloboda.hr  ili  mariostarek@net.hr

IMG_0328

 

Top