AK 'Sloboda' Varazdin logo

Atletski klub "Sloboda" Varaždin

AK 'Sloboda' Varazdin menu

Održana izvještajna Skupština: AK Sloboda godinu završio u plusu, atletičari osvojili 58 medalji

Objavljeno: 31. ožujka 2014

U petak 28. ožujka održana je godišnja izvještajna Skupština AK Sloboda. Članovima skupštine podneseno je, među ostalim, financijsko izvješće, gdje je konstatirano da je klub proteklu 2013. godinu završio u plusu te da su sve obveze podmirene.
Glavni trener Marinko Šipoš je pak izvijestio kako je u prošloj godini osvojeno čak 58 medalji, odnosno medalje je na pojedinačnim natjecanjima osvojilo 20 atletičara i atletičarki. Samo za usporedbu, u 2012. godini osvojene su 42 medalje.
Također, prošle godine na postoljima su bile i ekipe kadeta, kadetkinja, juniorki i seniora. Atletičari i atletičarke AK Sloboda nastupili su i na šest natjecanja za reprezentaciju Hrvatske, a AK Sloboda organizirao je ukupno 12 natjecanja u Varaždinu.
U ovoj godini AK Sloboda ima i kandidate za svjetsko prvenstvo.
Predsjednik Ivan Domislović također se osvrnuo na proteklo razdoblje te rekao kako će ovu godinu obilježiti štednja na svim razinama.
Na kraju su uručene i prigodne nagrade atletičarima te volonterima i prijateljima kluba. Među atletičarima i atletičarkama nagrade su primili Kristina Dudek, Mateja Jambrović, Vlatka Sekirnik, Franja Želimorski, Ana Majdak, Mirko Mičuda, Bernard Gavez, Tin Vlahinja, David Šalamon, Jan ožeg i Ivo Lovrenović. Zahvalnice su pripale Amaliji Šašek, Božidaru Martinjaku, Damiru Frntiću, Stjepanu Smernjaku, Marini Cmrečki i Daliboru Bunati.
skupština1  skupština3

Top