AK 'Sloboda' Varazdin logo

Atletski klub "Sloboda" Varaždin

AK 'Sloboda' Varazdin menu

Erste Plava liga 03.06.2015.

Objavljeno: 16. travnja 2015

Dragi osmoškolci i roditelji,

Atletski klub SLOBODA VARAŽDIN u suradnji s Erste&Steiermärkische Bank d.d. , Erste Plavim mirovinskim fondovima i AK Pro Sport već treću godinu zaredom organizira Erste Plavu ligu, jedinstven dječje atletsko natjecanje namijenjeno svim učenicama i učenicima od 3. do 6. razreda osnovnih škola u Hrvatskoj. U prve dvije sezone u natjecanjima je sudjelovalo više od 8000 mladih atletičara.

Osmoškolci će i ove godine imati priliku otkriti i pokazati svoje talente u atletskim disciplinama primjerenima školskom uzrastu – utrkama na 60, 100, 300 i 600 metara, skoku u vis, skoku u dalj, bacanju kugle i vortexu.

Kvalifikacijska natjecanja održat će se tijekom travnja, svibnja i lipnja u Zagrebu, Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Splitu, Zadru i Puli, a finale je 8. rujna 2015. godine na stadionu Mladosti u Zagrebu, u sklopu najstarijeg i najvažnijeg atletskog natjecanja u Hrvatskoj – Hanžekovićevog memorijala.

Pozivamo vas da se što prije prijavite za natjecanje putem naše službene internetske stranice www.ersteplavaliga.com, kreirate svoj profil i sudjelujete u našim nagradnim igrama!

Svatko se može prijaviti za najviše dvije (2) discipline!

Upute za prijavu EPL 2015

Raspored i discipline EPL 2015

 

Top