AK 'Sloboda' Varazdin logo

Atletski klub "Sloboda" Varaždin

AK 'Sloboda' Varazdin menu

Atletska škola AK Sloboda – Postanite članom velike obitelji kraljice sportova

Objavljeno: 1. rujna 2016

UPISI U TIJEKU – Poštovani roditelji !!

U Varaždinu i okolici je u posljednje vrijeme  djeluje nekoliko privatnih atletskih udruga koji se bave promocijom trčanja, atletskim  školama i slično. Ali niti jedan se ne bavi atletikom stručno i kompleksno  u svim njezinim granama tj., trčanjima, bacanjima i skokovima .  To sustavno se radi samo  u AK Sloboda, klubu sa 85 godišnjom tradicijom.

Neka vam ne bude svjedno kome ste dalji svoje dijete na povjerenje. Zato dobro pogledajte što potpisujete.

 Dobro se upoznajte sa pravima koja vam se nude !  Ne zaboravite da su u našem klubu ponikla mnoga velika imena atletskog sporta a tu spominjemo samo olimpijsku pobjednicu Saru Kolak. Mi smo jednini atketski klub u županji koji stipendira svoje najbolje atletičari. Naši atletičari su u samo 2 godine obišli sve kontinente svijeta osim Australije. 

Ovdje možete dobiti sve informacije o upisu vašeg djeteta u školu atletike. Podatke o članarini, trenerima, rasporedu treninga, pristupnici, uplatnici i druge važne obavijesti.

U sklopu aktivnosti atletskog kluba Sloboda Varaždin, djeluje i ATLETSKA ŠKOLA ZA NAJMLAĐE. Svi treneri u školi  su odgovarajuće educirani i licencirani.

 U ATLETSKU ŠKOLU SE PRIMAJU UČENICI, STUDENTI I ODRASLI  – Dobna granica nije važna. Dovoljno je samo doći u klub i javiti se treneru kojeg prvog sretnete. Nakon nekoliko testiranja biti će te dodijeljeni treneru specijalist za pojedine discipline.

RASPORED GRUPA, TERMINI,  TRENERI

1. Atletski vrtić i škola– djeca starosti 6 god te 1.i. 2. razred osnovne škole. Trener MARIO STAREK (tel. 098 9939 741, eMail: mariostarek@ak-sloboda.hr)

Treninzi: ponedjeljak, srijeda i petak od 17,00-18,00 sati

2. Atletska škola 3.-8. razred osnovne škole. Trener NENAD PAVLIČEK( tel. 099 2032 444 email: pavlicek@ak-sloboda.hr)

Treninzi:

3.-5. razred: utorak,četvrtak i petak 17:30-18:30 sati

6.-8. razred:  utorak,četvrtak i petak 18:30-19:30 sati

Osnovnoškolci zainteresirani za određenu atletsku disciplinu jednom od trenera kluba ili u tajništvo. Sve obavijesti nalaze se na službenim web stranicama kluba(www.ak-sloboda.hr) ili na oglasnoj ploči na stadionu.

MJESEČNA ČLANARINA IZNOSI 150 KUNA-KOJA SU ČLANSKA PRAVA ?

Svi koji redovito plaćaju članarinu najmanje 6 mjeseci ostvaruju slijedeće:

Pravo na korištenje atletske dvorane i atletskog stadiona -pravo na korištenje rekvizita, sprava i atletske opreme -pravo na trening prema programu trenera 3-7 puta tjedno -pravo na licenciranog trenera -za najbolje, stipendije,putne troškove,naknade i drugo -pravo na nastupanje za klub -plaćenu startninu na natjecanjima -pravo na besplatna putovanja na natjecanja -liječnički nadzor i preglede po povlaštenoj cijeni -pravo na dvodijelni komplet klupskog dresa -nabavu klupske i druge opreme po povlaštenoj cijeni -mogućnost napredovanja u sportu te stjecanja mnogih privilegija kao što je i oslobođenje od članarine -mogućnost putovanja svijetom i sklapanja prijateljstva -i mnoga druga prava sukladno svojim sposobnostima, potrebama i izvršavanju obaveza.

Više o pravima , članarinama i oslobođenjima od članarine  OVDJE

NOVO-ČLANOVI KOJI DOVEDU NOVE ČLANOVE DOBIVAJU NAGRADU IZNENAĐENJA

Dokumenti:

1. Pristupnica za članstvo
2. Izvadak iz statuta AK Sloboda – Članstvo

 Uredovno vrijeme tajništva kluba na stadionu je :

Ponedjeljak i petak 10-12 i po dogovoru na  tel. 099 2032 444 email: pavlicek@ak-sloboda.hr

dodji-na-slobodu

Top