AK 'Sloboda' Varazdin logo

Atletski klub "Sloboda" Varaždin

AK 'Sloboda' Varazdin menu

Atletičari Slobode vratili se s medaljama s HALS-ovog krosa

Objavljeno: 7. travnja 2013

Nakon dugo godina ekipa atletičara Slobode s krosa se vratila s više medalji. Riječ je o kros prvenstvo HALS-a, koje se održalo u Karlovcu, a u ukupnom poretku AK Sloboda zauzela je šesto mjesto.

Najbolji pojedinačni plasman imao je Dario Fotak, koji je u utrci starijih kadeta na 1000 metara osvojio prvo mjesto s rezultatom 3,14. U utrci limačica na 600 metara Mihaela Habunek na cilj je stigla treća s rezultatom 2,37, a treća je bila i Martina Kučina u utrci starijih kadetkinja na 1000 metara s rezultatom 3,45. Uspješan je bio i Mario Volarić s osvojenim četvrtim mjestom na 100 metara kadeta s rezultatom 3,16.

Bernard Gavez bio je peti u utrci mlađih juniora na 2000 metara s rezultatom 7,19, a peti je bio i Bruno Mihalić, ali u utrci starijih juniora na 3000 metara i to s rezultatom 11,37.

Stariji juniori u sastavu Dario Fotak, Mario Volarić i David Šalamon su u ukupnom poretku bili prvi, dok su limačice u sastavu Mihaela Habunek, Simona Jambrošić i Klara Koščak bile treće.

Svakako treba istaknuti kako su za uspjeh nakon dugo godina zaslužni treneri Nenad Pavliček, koji radi s mlađim dobnim skupinama atletičara, te Ivan Domislović, koji trenira atletičare na srednje i duge pruge.

Ostale rezultate možete pogledati OVDJE

Top