AK 'Sloboda' Varazdin logo

Atletski klub "Sloboda" Varaždin

AK 'Sloboda' Varazdin menu

KONAČNI REZULTATI: 37. Novogodišnja utrka – Belović i Laszlo pobjednici

Objavljeno: 1. siječnja 2015

POGLEDAJTE: Konačni rezultati – Novogodišnja utrka 2015 Varaždin

Nešto manje od 200 trkača okupilo se na startu 37. Novogodišnje utrke grada Varaždina. Iako je vrijeme bilo hladno nije se ostvarila prognoza o najhladnijoj noći. Katastrofične najave meteorologa o temperaturama ispod minus 20 C pokolebale su dobar dio prijavljenih pa je tako ove godine na startu bilo manje entuzijasta nego inače. Ovaj put je utrka bila odvojena od dočeka Nove godine koji je Grad organizirao na Kapucinskom trgu tako da je organizator ostao bez uobičajene logističke potpore.

Kod muškaraca na 6000 m najbolji su bili Laszlo Gregor(HUN) ispred  Zver Aleša (SLO) i Nagy Tamás (HUN). U konkurenciji žena na 3000 m pobijedila je varaždinka Valentina Belović iz AK Sloboda  ispred  Szabó Tünde(HUN) i zagrepčanke Vrajić Marije.

Kod veterana pobjedio je Slobodaš Cenko Tihomir ispred Huzjak Marjana iz  AK Međimurje i  Artić Zvonka  iz Vraždina.

Kod juniorki na 3000 m Ella Bogdanović iz AK Sloboda osvojila je 2. mjesto dok se od domaćih dobro plasirala Višnja Bunić na 4. mjesto kod seniorki.

Galeriju slika možete vidjeti na kraju ovih vijesti ili na ovom LINKU.

NAPOMENA: Mole se natjecatelji koji su u ciljnoj listi navedeni sa startnim brojem i vremenom ali bez svojeg imena da svoje podatke jave na tajnistvo@ak-sloboda.hr

[print_gllr id=5293]

Top